Plugga!

Marre hjälper mig att plugga nu, skriver mer sen när jag är klar!

Filmkväll!

Nu ska jag sjunka ner i soffan, äta Mini Oreo ock kolla på Alice i Underlandet. Marre kom också hem med Fanta och lite Godis. Haha måste ladda mig inför imorgon. Chao ♥

Hihi...

Love Him ♥

HaHa Bilder på Ziggy

Visst e han SÖÖÖÖT!?!?! ;)
Chao ♥

God Morgon!

Vaknade typ för en halv timme sen. Har det jätte tråkigt för alla bara sover. Syster Gisela gick typ för en kvart till jobbet.
Vet inte exakt vad jag ska göra här hemma idag, förmodligen bara sitta framför datorn hehe ;)
Igår Kom jag hem vid typ 3 och somnade hos Gisela, sen kom mamma och då åkte vi till Liljeholmen. Där skulle dom handla mat. Efter när vi hade kommit hem så ville jag baka någon, och de ända som fanns hemma var en tårtbotten. Så jag var tvungen och gå ner till Willys och handla lite saker igen.
Senare på kvällen kom Gisela hem, och var då tvungen att åka till tandvårds akuten. Och då följde mamma me henne. Sen blev de ganska sent så jag gick och la mig.
Men jag vet att imorgon ska Mariana hit och hjälpa mig med SO och Musik läxan. Så imorgon blir de bara att plugga hela dan.
Håller på att klia sönder min handled ;( de gör sjukt ont.
Chao ♥

Hemma

Sitter hemma just nu och väntar tills klockan slår. Igentligen skulle jag ha HKK på morgonen, men Jenny vår lärare är tyvärr sjuk :) Det betyder då att vi börjar 9:50 hihi
Idag slutar jag halv två så det blir en kort dag så sjukt skönt.
Igår på mötet gick de helt okej, fick inga utskälningar, när jag kom hem :D
Men får väll skriva om min dag när jag kommer hem (om jag får tag på en dator).
Chao ♥

Skolan

Sitter i skolan och väntar på mamma, vi ska ha möte med den lärare. Är sjukt hungrig och trött. Nyss fick Angelica och jag muffins av en lärare (Spiros) :thumbup:
På musiken ska vi skriva om 90-talet. Och jag är med Minna och vi ska skriva om vilken musik som var populär den tiden. Och jag då ska ju skriva om Backstreet Boys, kanske inte de bästa pojkbandet.
Men ska röra mig till mitt skåp och fixa lite saker.

Chaoo ♥

Hello

Har nyss ätit, Roxana gjorde nån pasta med köttbullar och nån rödsås. Asså allvarligt hela och jag menar hela dagen har jag fryst ihjäl. Både i skolan och här hemma är de sjukt kallt. Nyss gick Marcello och kommer inte tillbaka tills imorgon eller övermorgon.
Imorgon har jag samtal med en lärare och mamma, vill verkligen inte gå. Och måste vänta i skolan tills klockan 4. :/
Men nu ska jag gå plugga lite matte, eller försöka ;)
haha hittade en bild på mig när jag var mindre :thumbup:

Tja

Idag har varit som alla andra dagar.. som sagt skolan..
Idag har varit så jävla. Pallade inte vakna imorrse, men var tvungen. I skolan fick vi fisk burgare, de va ganska gott. På SO:n jobbar vi med u-länder, jag fattar ingenting om de. Men de får bli så. :( Jag fick iallafall Gambia, kul va?
Vet inte vad jag ska göra idag.. :tired:
Om nu vill veta vad jag håller på med just nu.. hehe jag leker med Ziggy hihi ;P Han ser jätte rolig ut
Skulle ladda upp en bild på Ziggy men mobilen stängdes av ska bara ladda den sen I do it :P
Chao ♥

God natt :P

Måste logga ut nu för Syster Roxana måste lägga sig. Skriver om min dag imorgon om jag får tag på en dator. AA juste Ziggy and Marcello are back home :D :D

haha en bild jag har gjort ;)
Chao bitches ♥

New music!!

Petter & September - Baksmälla



Taio Cruz ft. Travie McCoy - Higher



Usher - More


Justin Bieber - Pray



Äter!!!!

Äter fiskbullar med currysås och ris :D Sjukt gott :D
med
och
HAHA :D

Today..

Jaa.. idag har jag varit i skolan. Jag snackade också med SYV kvinnan. Jag fattade inget vad hon snackade om. Men jag vill ändå inte börja på gymnasium. Vi får väll bara se vad som händer.
Sen på svenskan hade vi presentation, min text var sjukt kort.. Kommer inte få så bara betyg på svenska iallafall. Efter de har de varit som alla andra dagarna, asså tråkiga lektioner.
Aa juste får inte kolla på TV i en vecka, för att jag sa F***a. Just nu vet jag inte vad jag ska göra. De var ganska tråkigt att vara inne på datan. Är så JÄVLA trött Men sak röra på mig nu.
HAHAHAHAHA typ jag HIHI
Chao♥

Mina dagar :D

Fredag: Satt hemma och bara chilla.. Var också ganska sjuk.
Lördag: Var hemma med Mariana och käka kebab klämma och kollade på Blood in Blood out, den var sjukt bra. Bara för att jag har sätt den nu är jag 100% Latinare :D
Gick och la mig 4 på morgonen :D lyckat!
Söndag: Vaknade sent och va hemma hela dan.
Måndag: Va i skolan
HAHA mina dagar är ju dom roligaste som finns ;)
AA juste Ziggy min lilla bebis har inte varit här på två dagar :( De känns så tomt utan honom. Tror han kommer tillbaka idag kväll eller imorgon :D
Chao ♥

I dream about you

 ♥


Back to school!! :/

Skriver om min dag när jag kommer hem igen!!



Chao ♥

Tråkigt!!





Vad gör man inte när man har tråkigt?!?!?!

Chao♥

Sick!!

Är hemma och hostar så himla mycket. Men tror jag ska till skolan imorgon. Idag har jag försökt att plugga men de går ju inte så bra om man har huvudvärk. Just nu lyssnar jag på musik och tänker på tusen saker.
Idag fick vi hem ett brev där man kunde höja sina betyg genom att en människa kommer hem till en och hjälper en. Man får då hjälp en gång i veckan och i 90 minuter. Då kostar de 1560 kr i månaden, tycker de är ganska dyrt!! Eller är det bara jag? Men det verkar faktiskt bra om ni behöver så här: www.studie-intensiven.se
Men ska gå sätta i disken i diska maskinen nu.
Chao ♥

Hemma!!

Stannade hemma idag från skolan. Tror jag håller att bli sjuk!! :X
Igår kom Issak och Carlitos och hälsa på. Och på något sätt kom jag och Carlitos in på ämnet gymnasium.. Aja vi pratade ganska länge om de, men de ändrade in så mkt på hur jag tänker om de.
Men men just nu sitter jag och äter:
De är jätte gott att doppa dom i varm mjölk!!
Chao♥

Then it begins again...

Då började det igen asså jag menar skolan!!
Idag var de första skoldagen, de va ju kul att träffa kompisarna men inte de andra.
På idrotten hade vi basket, så vi blev uppdelade i 3 lag. De lag som inte spelade fick göra 100 situps, 50 armhävningar och 40 kommer inte ihåg vad de heter. (hehe) Det var sjukkt jobbigt!
I Februari ska vi göra våran första insökan till gymnasium, men jag har ingen aning om vad jag ska söka in till. Om jag ska vara ärlig så vill jag inte ens forsätta plugga. Men om jag säger de till någon så blir den ellr dom personerna bara sura. De känns att om jag börjar i en gymnasium skola så kommer jag inte palla och då blire att jag kommer att börja skolka. Men vi få se vad som händer!
Chao ♥

Älskar honom!!!

Om ni inte vet var han med på programmet Ung & Bortskämd och han vann!!
Chao ♥

Film kväll med tjeorna!!

Idag ska jag och andra kompisar hem till Anna. Vi ska ha någon typ av film kväll. Hoppas det blir en lyckad kväll.. som jag tror. Men nu ska jag väll äta frukost och sen hoppa in i duschen.
Chao ♥

Today :D

Har varit i Stan och Skärholmen, hittade lite saker som tröjor, byxor och hårband.
Just nu försöker jag att väcka Marcello och Roxana,och de går ju inte så bra... Idag ska jag väll bara vara hemma. Om man kollar ut så är det inte så fint väder. VÄRSTA snöstormen... Får bra vara hemma och chilla :D
Chao ♥

Stan!

Ska dra till stan idag med Roxana.. Får se om jag hittar något :D
Chao ♥

Tjena!!

Just nu sitter jag här och lyssnar på när Ziggy snarkar. Han kan värkligen inte ligga still, han bara knuffar mig hela tiden...   Imorse var jag ute med honom, de va inte så kallt som jag trodde. Men men idag ska jag väll bara vara hemma ville åka till stan men vet inte vem jag ska åka med. Det får bara bli en annan dag.
 

Här är en bild på Ziggy :D 
Chao










  


Narnia!!!

Igår var jag och Mariana på bio och såg Narnia: Kung Caspian och Skeppet Gryningen. Den var skit grym och rolig. I slutet av filmen så började jag nästan att gråta. 
Jag rekommenderar värkligen den här filmen till alla!!










God morgon!!

Vaknade typ för två timmar sen. Tror att jag bara ska vara hemma idag om jag inte går ut med Ziggy.
Senare idag ska jag tvätta.. Roligt va? Mnu ska jag bara lata mig framför datan och se vad som händer idag. 



GOTT NYTT ÅR FOLK!!!!!


RSS 2.0